Korta Krčka kneginja
Vjenčana torta
Svadbena torta
Torta za vjenčanje
Rođendanska torta
Vjenčane torte cijena
Vjenčane torte slike

Slastičarna Casa del padrone Krk

Casa je otvorila svoja vrata sa željom da napravi mjesto gdje će se ljudi osjećati dobrodošli, da se mogu odmoriti od užurbanog tempa života, barem na kratko.

Domaći tradicionalni kolačiNa samoj rivi u gradu Krku, gdje se osjeti miris ljeta i mora, mi smo ubacili i naš mali slatki svijet. Naše vjerne mušterije koje nas poznaju od tada, znaju da ugled i kvalitetu koju smo razvijali tada održavamo i danas, neprekidno se trudeći da držimo korak sa vremenom.

Od samog osnutka do danas smo postali dragocjena slastičarnica za klasične tradicionalne domaće kolače i torte. U današnje vrijeme koje nam je donijelo puno lijepih stvari i noviteta, ali izbacilo onaj dio dobrih starih domaćih proizvoda mi se još uvijek držimo te tradicije. Istina teško je konkurirati svim tim novim kolačima koji su gotovi za sat vremena, a naši su taaako zahtjevi i traže dosta truda... dok se krema skuha, ohladi, pomiješa sa maslacem, paaa fila i na kraju cijelu noć se stišće... i sve to zahvaljujući vrijednim ručicama naših slastičarki koje svoj posao odrađuju sa veseljem te od tuda i nastaju naše patentirane torte "Krčka kneginja ®" i "Torta Krčkog kneza ®", po kojima se ističemo te potvrđujemo našu kvalitetu i maštovitost.

Pečenje kolačaInspiraciju pronalazimo u Vama, te nam Vi dajete poticaj da iz dana u dan držimo kvalitetu na razini na koju ste navikli, te da smišljamo nove slastice. Ove godine smo krenuli u proizvodnju vlastitog sladoleda te torti i kolača od istog, tako da se ovo ljeto možete rashladiti vrhunskim sladoledima različitih okusa, rijetko viđenih, te s tortama i kolačima od istog sladoleda koje ćete obožavati.

Uspjeli smo zadržati kvalitetu slastica, a sa dekoracijama uvodimo novitete i s vremena na vrijeme nove torte i kolače. Posvetili smo se dnevnoj ručnoj izradi svih kolača i torti.

OD KOJIH SASTOJAKA RADIMO KOLAČE?
Svi kolači i torte su napravljene isključivo od najkvalitetnijih namirnica: mlijeko, domaća jaja, vrhnje, belgijska čokolada, čisti orah, badem, lješnjak, maslac...

DA LI KORISTIMO GLUKOZU?
Ne, svi kolači su rađeni po starim recepturama bez ikakvog konzervansa i sl.

KOJE TORTE MOGU BITI DEKORIRANE?
Većina torti mogu biti dekorirane, ali ne sve. Pojedine vrste torti ne bi mogle izdržati dekoraciju zbog teksture, npr. može biti premekana za težu dekoraciju.

MOGU LI DONIJETI SVOJU JESTIVU POKRIVKU?
Da, primamao i vaše pokrivke, a možete ih nabaviti i kod nas.

MOGU LI NARUČITI DEKORACIJU TORTE PO SVOJOJ ŽELJI?
Da, sve dekoracije radimo na osnovu vaših želja i potreba.
Na našim vjenčanim tortama posvećujemo posebnu pažnju detaljima. Možete donijeti i fotografiju torti koje vam se sviđaju pa da po njima napravimo tortu. Možete izabrati dizajn po vašoj želji, a sa naših slika možete mijenjati cvijeće ili druge detalje koji odgovaraju vašoj temi ili možemo dogovoriti dizajn samo za vas... kako god, mi smo tu da napravimo tortu iz vaših snova.

KOJE SU TORTE BEZ ORAHA JER IMAM ALERGIJU?
Čokoladna torta, Doboš torta, Sacher torta, Švarcvald torta, Kinder torta, Ledeni vjetar, Čokoladna sa višnjama, Cheesecake, Torta od skute, Presnac...

KAKO VAS KONTAKTIRATI?
Osobno u slastičarnici ili na brojeve telefona: 051 221 197, 099 702 27 20

Novosti

Narudžba torti i kolača

Narudžba torti i kolača

Za bilo koju prigodu osim za vjenčanje, tortu možete naručiti dva dana prije. Brojevi telefona za narudžbe:
051 221 197
099 702 27 20

Torte za svaku priliku

Torte za svaku priliku

Izrađujemo torte za svaku priliku! Vjenčane torte, rođendanske torte, dječje torte i ostale prigodne torte. Iznenadite svoje najdraže prekrasnim slatkim darom!

Slatki suveniri Krk

Slatki jestivi suveniri iz Krka! Možete odabrati između torti "Krčka kneginja" i "Torta krčkog kneza". Nudimo "Frankopanski tris" - spoj slastica koje su se održale u kuhinjama naših nona do današnjeg dana a sadrži "Imbrijagon", "Smokvenjak" i "Rafiol"