Korta Krčka kneginja
Vjenčana torta
Svadbena torta
Torta za vjenčanje
Rođendanska torta
Vjenčane torte cijena
Vjenčane torte slike

Torta Krčka kneginja ®

Sve započinje vjenčanjem Dorotee Blagdanske i Nikole Frankopana koji su se vjenčali u Vrbničkom polju u drugoj polovici 15. st.. U čast tog događaja naša slastičarna je željela napraviti slasticu iz tog vremena, jer među našim nonama još se i danas priča o slasticama koje su osmišljene po prvi put za taj veliki dan.

Obitelj Frankopan se potrudila da pokaže kakve sve slastice mogu osmisliti kako bi dojmili obitelj bana bosanskog. Na pragu te priče koristeći sve namirnice koje su se tradicionalno koristile u kuhinji na dvoru Frankopana, a sve skupa imajući u vidu da se slastica prilagodi nepcu današnjeg potrošača stvorena je i posebna torta, danas poznata kao "KRČKA KNEGINJA" kao dašak prošlog vremena na čast grada i građana Krka.

Torta "Krčka kneginja" je zaštičena autorskim pravima!

  • Torta Krčka kneginja ® cijena prodaja izrada Hrvatska

Novosti

Narudžba torti i kolača

Narudžba torti i kolača

Za bilo koju prigodu osim za vjenčanje, tortu možete naručiti dva dana prije. Brojevi telefona za narudžbe:
051 221 197
099 702 27 20

Torte za svaku priliku

Torte za svaku priliku

Izrađujemo torte za svaku priliku! Vjenčane torte, rođendanske torte, dječje torte i ostale prigodne torte. Iznenadite svoje najdraže prekrasnim slatkim darom!

Slatki suveniri Krk

Slatki suveniri Krk

Slatki jestivi suveniri iz Krka! Možete odabrati između torti "Krčka kneginja" i "Torta krčkog kneza". Nudimo "Frankopanski tris" - spoj slastica koje su se održale u kuhinjama naših nona do današnjeg dana a sadrži "Imbrijagon", "Smokvenjak" i "Rafiol"