Casa del padrone

Korporativna kultura i društveno odgovorno poslovanje tvrtke

Odgovorno poslovanje ( Corporate responsibility – CR) zvuči kao složen pojam no radi se o vrlo jednostavnom principu poslovanja; poslujmo da bismo činili dobro. Kao i svaka tvrtka svojim poslovanjem utječemo na naše zaposlenike, goste, partnere, dobavljače, zajednicu u kojoj poslujemo i okoliš. Pritom imamo izbor; poslovati i ne obazirati se na okolinu ili poslovati i voditi računa o našem utjecaju na sve ove skupine. Mi smo se odlučili na ono najbolje.

Više od 40 radnika godišnje ugrađuje u Casu del Padrone svoje znanje, kreativnost i entuzijazam .

Organizacijska kultura i naša vizija kao i vrijednosti pomažu nam ujediniti raznolike zaposlenike te određuju i sam standard našeg poslovanja. Kako bismo dugoročno ostvarili naše ciljeve, u svemu što radimo vodimo se korporativnim vrijednostima;

KVALITETA; od početka poslovanja težimo originalnosti i izvrsnosti te si sukladno tome postavljamo izazovne ciljeve. To se osjeća u našim proizvodima, uslugama i vrhunskom programu koji nudimo svojim gostima. Briga i o najsitnijem detalju čini sve što radimo drugačijim i boljim.

POMIČEMO GRANICE; u trajnoj smo potrazi za novim idejama i novim rješenjima. Ne slijedimo druge, preuzimamo rizik, istražujemo i uvodimo nove vrijednosti i promjene. Neumorni smo. Posvećeni smo unapređenju cjelokupne destinacije otoka Krka.

ISKRENOST  I POŠTENJE; odgovorni smo i znamo da komunikacija ima važno mjesto u društvu i životu svakog pojedinca. Komuniciramo otvoreno, slušamo aktivno, primamo i dajemo povratne informacije a obećanja ispunjavamo bez kompromisa.

Casa del padrone