Casa del padrone

Postanite dio Krčkih dvora

Tvrtka smo u gradu Krku kojoj je ove godine dodijeljen bonitet izvrsnosti AAA kao financijski pokazatelj likvidnosti i uspješnosti te koja tokom godine zapošljava i preko 40 radnika, što sezonskih, što stalnih. Svakodnevno radeći na inovacijama i širenju poslovanja trudimo se pružiti svojim gostima i kupcima vrhunsku kvalitetu i uslugu.

Sama priča o Krčkim dvorima započinje 1998. godine kada je mlad i poduzetan Deniel Jurešić zajedno sa svojom kreativnom suprugom Sanelom, odlučio gradu Krku ponuditi sasvim nov i poseban način uživanja u svakodnevnim ritualima poput ispijanja kave, grickanja croassana, guštiranja u sladoledu, ali i ponovno oživjeti tradicionalne i autohtone recepte po kojima su nekada naše mame i bake radile vrhunske kolače i torte. Upravo sa željom očuvanja tradicije i kvalitete rodila se 2004. godine Casa del Padrone.

Uz to što danas Casa slovi kao jedno od najboljih mjesta na našem lijepom Jadranu čuvajući svoju dugogodišnju tradiciju organiziranjem različitih zabavnih sadržaja i ponudom najkvalitetnijih domaćih i stranih pića, posebno smo ponosni na naše slastičarske delicije od kojih bi izdvojili tortu Krčka kneginja kao zaštićeni proizvod Case del padrone. Detalje o našim slasticama i suvenirima pročitajte OVDJE.

KRATAK OSVRT NA STVORENE KLUBOVE

Osim svima poznate Case del padrone iznjedrene 2004. godine, stvorili smo još neke klubove u gradu Krku, a među ostalima Pub Tiffany 1998. godine i diskoteku Jungle 2000. godine.

NAŠI LJUDI

Osim kvalitetnih proizvoda, naši zaposlenici su naša najveća vrijednost i ono što Krčke dvore čini drugačijima od drugih.
Rad zaposlenika se pomno prati i vrednuje pa tako one koji se ističu svojom marljivošću i sposobnostima nagrađujemo ili unaprjeđujemo.
Ono što nudimo svojim zaposlenicima je rad u dinamičnom okruženju, stalna radna mjesta ili stalan sezonski rad, mogućnost napredovanja i socijalna sigurnost.

OTVORENA RADNA MJESTA

Zahvaljujemo Vam se na zanimaju za rad u Krčki dvori d.o.o. Selekciju radnika vršimo na temelju njihove osobnosti, vještina, iskustva i znanja.
Ovdje možete provjeriti naša aktualna radna mjesta te se prijaviti na otvorene natječaje slanjem vašeg životopisa i zamolbe.

Trenutačno otvoreni natječaji:

MASER/MASERKA – komunikativna i profesionalna osoba sa srednjom školom ili položenim tečajem za masera te znanjem jednog stranog jezika za radno mjesto pružanja usluga masaže

ŠANKER/ŠANKERICA – komunikativna i profesionalna osoba sa završenom srednjom školom i znanjem jednog stranog jezika za radno mjesto pripreme napitaka, koktela i pića

POMOĆNI DJELATNIK/DJELATNICA U ŠANKU – vrijedna i simpatična osoba sa završenom minimalno osnovnom školom za radno mjesto pranja čaša i ostale popratne pomoćne radnje u šanku

SLASTIČAR/SLASTIČARKA – komunikativna i profesionalna osoba za radno mjesto izrade kolača i torti u slastičarni

Prijave za posao možete poslati na mail: eva.casadp@gmail.com ili na telefon: 051/ 222 -128 (zvati između 8.00 i 15.00 sati)

Casa del padrone
20140308 170806
20140308 200906