Casa del padrone

Casa del padrone - THE BEST nightlife in the CITY OF KRK!

Ako se ikada uputite u prelijepu Hrvatsku, osobito na otok Krk, najveći otok u Jadranskom moru, mjesto koje svakako vrijedi posjetiti je Casa del Padrone. Smještena na samoj Krčkoj rivi, u srcu grada Krka, Casa odiše elegancijom i ljepotom, što zbog pogleda na more, što zbog iznimnog dizajna i izgleda interijera i eksterijera. 

Danas Casa del Padrone slovi kao jedno od najboljih mjesta na našem lijepom Jadranu i čuva svoju dugogodišnju tradiciju organiziranjem različitih zabavnih sadržaja, ponudom najkvalitetnijih domaćih i stranih pića, izradom uvijek svježih i po domaćoj recepturi napravljenih slastica ali i malom kutku za djecu gdje se u ugodno uređenom okolišu sa posebnim sadržajima mogu zabaviti i oni namlađi.

Casa del padrone - riva Krk, Hrvatska

CAFFE BAR CASA DEL PADRONE
Casa del Padrone nudi Vam jedinstveni noćni provod; od moderne glazbe, prelijepe lokacije uz more, jedinstvenog dizajna i modernog uređenja, bogatog noćnog programa, atraktivnih i profesionalnih plesača i plesačica, vesele atmosfere, ukusnih koktela i grickalica, do tematskih party-a. Ukratko, u Casi se uvijek nešto događa.

Bogati glazbeni program osigurava veliku raznolikost u glazbenom aranžmanu Case. Nerijetko se zna dogoditi da ćete jedan dan uživati u živoj glazbi nekog puhačkog benda, dok ćete drugi dan uživati u modernim ritmovima svjetskih izvođača. Casa nudi sve od r'n'b-a, house, raznih mc-jeva, lounge-a, jazza do trubadura, gitara, saksofona, violina i kombinacije svega navedenoga. Svaka glazba je popračena i odgovarajućim aranžmanom kao što su plesači, plesačice, hostese, razni zabavljači i mnogo više.
Uz sve navedeno, Casa u svome prostoru organizira i catering te privatne zabave – od poslovnih zabava, rođendana, vjenčanja, maturalnih zabava do ostalih prigodnih druženja.

 

 

Pointers

Find us on POINTERS!

http://pointers-krk.com/hr/clients/238

Casa del padrone
20140308 170806
20140308 200906